• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На черговій 20-й сесії Хмільницької міської ради

eye

482

04.10.2021 11:05

RSS

1 жовтня під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася чергова 20 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 28 депутатів, які розглянули 107 планових питань та 8 питань порядку денного «Різне».

Першим депутати затвердили рішення «Про клопотання щодо нагородження Почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною»» Побережної Антоніни Михайлівни, лікаря загальної практики сімейної медицини амбулаторії №2 КНП «Хмільницький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Хмільницької міської ради, а також прийняли рішення про занесення до Книги Пошани та пам’яті «Гордість Хмільника» Шевчук Мар’яни Сергіївни, нашої землячки, чемпіонки 16-х Паралімпійських ігор «Токіо-2020».

Місцеві обранці внесли зміни та доповнення до програм із розвитку освіти, культури та туризму, духовного відродження Хмільницької міської територіальної громади, поліпшення техногенної та пожежної безпеки об’єктів усіх форм власності на території Хмільницької міської територіальної громади, забезпечення населення міської громади якісною питною водою, розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою, утримання дорожнього господарства на території населених пунктів громади.

Затверджено порядок використання коштів місцевого бюджету Хмільницької громади, передбачених на фінансування заходів Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою територій населених пунктів територіальної громади; поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води ДПТНЗ «Хмільницький АЦПТО»; прийняття майна в комунальну власність; надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів (безоплатно).

Погоджено зміни до рішень про ліквідацію Білорукавського, Колибабинського, Куманівецького та Лелітського комунальних закладів загальної середньої освіти, а також реорганізацію комунальних закладів культури Хмільницької міської ради.

Депутати ухвалили рішення про реорганізацію КНП «Хмільницька стоматологічна поліклініка» Хмільницької міської ради шляхом приєднання до КНП «Хмільницька центральна лікарня» Хмільницької міської ради.

У ході пленарного засідання депутати підтримали порядки використання коштів, передбачених на фінансування програм розвитку фізичної культури, спорту та молодіжної політики міської громади.

Два рішення стосувалися кадрових питань, а саме: затвердження загальної структури та штатного розпису працівників виконавчих органів Хмільницької міської ради і присвоєння рангу старостам Ганні Бичок, Валентині Маліновській, Миколі Сухому.

Ухвалено рішення про утворення старостинських округів на території Хмільницької міської територіальної громади. Новоутворені старостинські округи за переліком населених пунктів, що увійшли до їх складу, співпадають із переліком тих населених пунктів, які свого часу при затвердженні на посадах старост були визначені їм територіальною основою для здійснення повноважень.

Розглянуто проєкт мирової угоди між Хмільницькою міською радою і ТОВ «Хорсан Енерджі».

Депутатський корпус підтримав проєкти рішень, що стосувались фінансової складової, вніс зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади та затвердив Додаткову угоду №1 до Договору про передачу видатків у 2021 році.

Значна частина питань порядку денного стосувалася врегулювання земельних відносин.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу