• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Чотири проєкти Бюджету участі-2020 вже реалізовано

eye

496

06.10.2021 14:05

RSS

Бюджет участі – працює! І працює – для громади!

У місті Хмільник закінчили реалізацію чотирьох проєктів, які у 2020 році запропонували здійснити жителі нашої громади в результаті участі в Конкурсі громадських ініціатив (Бюджет участі). – Про це інформують в управлінні житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради та в управлінні освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради.

Це, зокрема, такі проєкти:

  • «Нові гойдалки та каруселі для вихованців садочку №1». Автор проекту – Пугач Ірина Миколаївна.
  • «Активна доріжка на вул. Лисенка». Автор проєкту – Гончаренко Олександр Олександрович.
  • «Спортивний майданчик для усіх хмільничан у міському парку ім. Т.Г.Шевченка». Автор проєкту – Сидоренко Михайло Михайлович.
  • «Облаштування громадського простору на прибудинковій території по вул. Пушкіна,137». Автор проєкту – Савчук Яна Олегівна.

Ось на цих фото помітно як місто доповнилося новими громадськими просторами для змістовного відпочинку та активних занять спортом.

Бережімо ці нові локації, щоб вони активно слугували на користь нашій громаді!

Загалом Бюджет участі-2021 складається з 5 пріоритених проєктів. Ще не реалізованим залишається один проєкт «Облаштування майданчика для вигулу та дресирування собак». Автор проєкту – Нестерова Галина Василівна.

Цей проєкт поки що неможливо реалізувати через відсутність пропозицій від учасників публічних закупівель на офіційному майданчику «Прозоро».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу