• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Які дороги ремонтують у Хмільнику?

eye

290

08.10.2021 10:14

RSS

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради інформує про те, що відповідно до Програми утримання дорожнього господарства на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади на 2021 рік у місті Хмільнику проводиться капітальний ремонт доріг і тротуарів. Зокрема: 

  • Капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуарів по вул. Кутузова в м. Хмільник Вінницької області (з коригуванням ПКД та проведенням її експертизи). Цей проєкт реалізується спільним коштом – державної субвенції на ремонт місцевих доріг та коштом міського бюджету.
  • Капітальний ремонт дорожнього покриття частини дороги від вул. Літописної до вул. Шевченка в м. Хмільнику Вінницької області (з виготовленням ПКД та проведенням її експертизи). Цей проєкт реалізується за сприяння народного депутата України Петра Юрчишина у межах коштів державної субвенції для здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих громад.
  • Капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуару по пров. 1 Травня м. Хмільника Вінницької області (з виготовленням ПКД та проведенням її експертизи). Цей проєкт реалізується за сприяння народного депутата України Петра Юрчишина коштом державної субвенції для здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих громад та коштом міського бюджету.

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу