• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

ДПС України закликає хмільничан користуватися е-сервісами

eye

136

08.10.2021 11:18

RSS

Головне управління ДПС у Вінницькій області пропонує платникам податків Хмільницької громади користуватися електронним сервісом «Електронний кабінет».

Дистанційна форма комунікації є найбезпечнішою, особливо у період дії карантинних заходів.

Наразі в ДПС України функціонує та постійно вдосконалюється безкоштовний сервіс «Електронний кабінет».

Це сервіс, за допомогою якого здійснюється взаємодія органів ДПС та платників податків у режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв без встановлення спеціалізованого програмного забезпечення. «Електронний кабінет» знаходиться на офіційному вебпорталі ДПС України за адресою https://cabinet.tax.gov.ua.

У відкритій частині кабінету платник має можливість переглянути таку інформацію: новини ДПС; бланки звітності; календар платника; податкову карту України; контакти ЦОПів; інструкцію користувача; інформацію загальнодоступних реєстрів.

Щодо приватної частини «Електронного кабінету», то авторизовані платники мають можливість дистанційної роботи в режимі он-лайн, зокрема щодо: облікових даних; подання та перегляд поданої звітності; роботи з базою ЄРПН; роботи з базою СЕА РП; програмного РРО; перевірки стану розрахунків з бюджетом; здійснення сплати податків та зборів; листування з органами ДПС.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

ГУ ДПС у Вінницькій області

Назад до розділу