• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Мужність і вишкіл: у Хмільнику учні змагалися з пейнтболу

eye

193

13.10.2021 10:14

RSS

12 жовтня 2021 року, напередодні Дня захисників і захисниць України у місті Хмільнику  проведено змагання з пейнтболу  серед учнів 10-11 класів міських шкіл.

Змагання  пройшли у запеклій та безкомпромісній боротьбі між чотирма командами. Перемогу здобула турнірна команда КЗ ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 м. Хмільника Вінницької області за сумою всіх зіграних поєдинків.

Такий вид змагань проводився для підвищення національно-патріотичної свідомості учнів та популяризації здорового способу життя серед молоді Хмільницької міської територіальної громади.

Для довідки:

Пейнтбол (англ. Paintball — кулька з фарбою) — командна гра з застосуванням пневматичного маркеру, який стріляє капсулами з фарбою, що розбиваються при ударі по мішені, фарбуючи її.

Пейнтбольний маркер не є зброєю. Максимальна дозволена швидкість кулі, випущеної з пейнтбольного маркера, становить 300 футів в секунду (91 м/с).

Існують два різновиди пейнтболу: спортивний пейнтбол та тактичний пейнтбол.

За своєю манерою гра імітує швидкоплинні вогневі контакти на обмеженому просторі. Ігри проводяться на лісових або відкритих полях, у приміщеннях, із природними або штучними перешкодами й укриттями. Розрізняють пейнтбол як вид відпочинку — для всіх охочих; як спосіб тренування — для охоронців, поліцейських або спецназу; і як спорт — для турнірних команд.

Відділ молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Назад до розділу