• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Проведено 44 виїзних прийоми громадян із соціальних питань

eye

237

13.10.2021 13:49

RSS

Управлінням праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради вже набутий чималий досвід прийому громадян на виїзних прийомах за місцем їх проживання в населених пунктах Хмільницької міської територіальної громади, адже з травня 2021 року двічі на тиждень здійснюються виїзні прийоми.

Всього проведено 44 виїзні прийоми, на яких звернулися більше 700 жителів сіл.

Графік виїзних прийомів складається з урахуванням пропозицій старост щодо населених пунктів, в які буде здійснюватись виїзд та затверджується міським головою.

Прийом проводиться за попереднім записом громадян, які потребують одержання певної соціальної послуги, з дотриманням відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.

Найбільш поширені є послуги з питань оформлення субсидій, переважно за ними звертаються особи похилого віку і отримати якісну послугу за місцем проживання для сільських громадян дуже зручно. Також надаються послуги з питань оформлення різних видів допомог та пільг.

В ході проведення виїзного прийому громадянам надаються консультації, роз’яснення та інформування з різнобічних проблемних питань, що стосуються соціального захисту.

Активна, плідна, налагоджена співпраця зі старостами та їх помічниками-діловодами сприяє продуктивній взаємодії.

Практика виїзних прийомів свідчить про те, що сільські мешканці не забуті, не залишені без уваги, що про них пам’ятають і готові прийти їм на допомогу.

Практика виїзних прийомів буде продовжуватись відповідно до затвердженого графіку.

Про графік виїзних прийомів із соціальних питань на жовтень Ви можете дізнатися ТУТ.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Назад до розділу