• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова привітав захисників і захисниць України

eye

665

13.10.2021 14:09

RSS

Сьогодні, 13 жовтня 2021 року, міський голова Микола Юрчишин зустрівся із особовим складом Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на чолі з керівником Центру полковником Андрієм Охріменком.

Міський голова сердечно привітав колектив Центру комплектування, а в його особі - всіх захисників і захисниць України з нагоди свята, подякував їм за гідне несення служби та побажав берегти мир і спокій у рідній громаді та в Україні.

«Що може бути більш почесним, аніж захист рідної землі, своєї Батьківщини-Матері?! Ви обрали цей праведний шлях, тож гідно та з обов’язком несіть військову службу. Від імені громади вам всенародна вдячність і побажання перемоги й мирного неба над рідною Україною», - сказав міський голова, звертаючись до захисників і захисниць України.

Микола Юрчишин із приємністю відзначив подяками міського голови:

  • Гавришка Олексія Михайловича, начальника відділення офіцерів запасу і кадрів Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

  • Зеленського Олександра Олександровича, начальника відділення призову Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

  • Клименко Аллу Миколаївну, інструктора мобілізаційного відділення Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Також щирі слова вітання захисники і захисниці України отримали й від народного депутата України Петра Юрчишина. Його помічник Андрій Барабан вручив відзнаки від парламентаря.

Керівник Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Андрій Охріменко у свою чергу подякував міському голові Миколі Юрчишину та народному депутатові України Петру Юрчишину за всебічну територіальну співпрацю і відповідальне партнерство, а також цілковиту підтримку ініціатив військовослужбовців.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу