• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

12 жовтня обстежено умови проживання 4 сімей

eye

151

13.10.2021 09:34

RSS

12 жовтня 2021 року працівниками служби у справах дітей Хмільницької міської ради, Хмільницького міського центру соціальних служб та Хмільницького районного відділу поліції в місті Хмільник та селах Шевченка і Лисогірка проведено профілактичний рейд "Діти вулиці".

Метою цього заходу є попередження вчинення правопорушень та злочинів дітьми, виявлення безпритульних та бездоглядних дітей, перевірки умов проживання та виховання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Під час рейду обстежено умови проживання 4 сімей. Перевірено створення батьками/законними представниками належних умов для проживання дітей, зокрема, наявність у дітей необхідного одягу, взуття відповідно до віку та сезону, наявність продуктів харчування, наявність твердого палива, необхідного для обігріву житла.

За результатами рейду, на сьогодні, службою у справах дітей міської ради розглядається питання щодо подання до Хмільницького районного відділу поліції документів на притягнення двох батьків до адміністративної відповідальності за ст..184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей».

Під час заходу також відвідали торгівельні заклади міста Хмільник, де провели роз’яснювальну роботу з продавцями щодо заборони продажу неповнолітнім алкогольних та слабоалкогольних напоїв, тютюнових виробів та попередили про відповідальність за порушення правил торгівлі.

Служба у справах дітей Хмільницької міської ради

Назад до розділу