• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Коли ми дружні, ми зробимо все і значно більше!

eye

634

18.10.2021 16:45

RSS

Скільки добрих справ може зробити людина?! – Чимало, - скажете Ви. Але, коли ми гуртом та ще й із добрими намірами, тоді всі зусилля множаться на більш помітні результати. І від цього добре всім!

Хочемо розповісти вам про чудовий приклад як жителі нашої громади своєю працею покращують суспільний добробут.

Це про село Кушелівка Хмільницької громади.

Тут ще навесні активні односельчани розпочали наводити лад. Спільними зусиллями розчистили дорогу до школи, побілили дерева, провели благоустрій узбіч і доріжок. А нещодавно дружньо і злагоджено впорядкували територію довкола сільського кладовища: пофарбували огорожу та розчистили довколишню територію від сезонних бур’янів.

«У нашому селі багато дітей та молоді. І ми стараємося заради них, щоб діти розвивалися, почували себе безпечно, щоб шанували своє село, дбали про чистоту і затишок. Важливо, що люди в нас працьовиті й завжди відгукуються на спільну працю. Особливо дякую активним односельчанкам Людмилі Дячук, Ользі Крижанівській, Валентині Данківській, Аллі Небожинській, Раїсі Лапченко та Людмилі Коровецькій. Ми відчуваємо активну підтримку міського голови Миколи Юрчишина та сприяння в усьому старости Тетяни Шкатюк, а також допомогу фермерського господарства «Кушелівка АГРО». Коли ми дружні, ми зробимо все і значно більше!» - каже мешканка села Оксана Осаволюк.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Фото: О. Осаволюк 

Назад до розділу