• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

19 жовтня – Всеукраїнський День відповідальності людини

eye

186

19.10.2021 09:52

RSS

Шановна громадо!  Згідно з Постановою Верховної Ради України 19 жовтня цього року ми вперше відзначаємо Всеукраїнський День відповідальності людини.

Така офіційна дата визначена для вшанування пам’яті видатного українця, економіста та благодійника, автора «Декларації відповідальності людини» Богдана Дмитровича Гаврилишина.

Працюючи на світовому рівні як член Наглядової ради Міжнародної академії мистецтва та науки ще на початку 2010-х років, Богдан Гаврилишин дійшов висновку, що світ не є нездоровий і що для того, аби змінити ситуацію, потрібно брати на себе відповідальність на всіх рівнях.

У 2014 році Богдан Гаврилишин написав 15 ефективних пунктів для здорового й успішного майбутнього людства − «Декларацію відповідальності людини».

Раджу всім прочитати ці «15 сходинок особистісного зросту» та усвідомити їхню переконливість і значущість для себе й мінливого довколишнього світу.

Бажаю, аби ці життєві стандарти сповна відкрили нові й кращі грані нашого життя у громаді, щоб кожен і кожна прагнули до «гармонії між особистим, професійним та соціальним життям, будучи частиною громади».

Будьмо відповідальними перед країною, нашою громадою, родиною, довкіллям і суспільством вцілому!

З повагою –

Міський голова                                    Микола ЮРЧИШИН

Назад до розділу