• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільничанин Анатолій Горобець відзначив поважних – 85

eye

237

19.10.2021 09:46

RSS

Хмільницький міський голова Микола Юрчишин разом зі своїм братом, народним депутатом України Петром Юрчишиним засвідчують щиру повагу жителям громади та високо цінують багаторічну і відповідальну працю своїх земляків у різних галузях професійного розвитку.

Жовтень місяць – щедрий на іменинників у Хмільницькій громаді. Цієї осінньої пори свій 85-тий день народження відзначив хмільничанин Горобець Анатолій Тодосович – знаний агроном нашого працьовитого краю, досвідчений та умілий керівник колективних господарств Хмільницького району.

Зі славним життєвим ужинком, що настав у долі ювіляра, Анатолія Тодосовича за домашньою адресою привітали:

  • від імені та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик,
  • від мені та за дорученням народного депутата Петра Юрчишина іменинника поздоровили помічники-консультанти парламентаря Андрій Барабан та Василь Павленко.

Від братів Юрчишиних гості подякували своєму земляку за багаторічну працю для добробуту Хмільницького району та побажали на довгі роки наснаги й добробуту в колі рідних, друзів, близьких.

Ювіляра вшанували пам’ятною вітальною листівкою та вручили квіти.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу