• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

24 жовтня – відкриття нових спортивних об’єктів у парку

eye

410

23.10.2021 08:26

RSS

24 жовтня (неділя) 2021 року о 10.00 год. у міському парку культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка у Хмільнику відбудеться урочисте відкриття нових спортивних об’єктів:

  • волейбольного майданчика зі штучним покриттям розміром 25 х 15 м.кв., що побудований за Програмою розвитку фізичної культури і спорту у Хмільницькій міській територіальній громаді на 2021 рік.

(На спорудження волейбольного майданчика з міського бюджету спрямовано 574 тис. грн,, решта – доброчинна допомога міського голови Миколи Юрчишина, приватного підприємця Леоніда Савчука, а також місцевої спортивної громадськості).

  • майданчика з ворткауту, що побудований в межах Бюджету громадських ініціатив (Бюджет участі-2021), автор проєкту - Михайло Сидоренко.

(На спорудження майданчика з міського бюджету спрямовано 200 тис. грн., решта – доброчинна допомога міського голови Миколи Юрчишина).

Офіційне відкриття нових об’єктів відбудеться на волейбольному майданчику.

Після відкриття пройде відкритий турнір Хмільницької міської територіальної громади з волейболу серед чоловічих команд «Кубок міського голови-2021».

Проходження мандатної комісії - з 9.00 до 10.00 год.

Початок змагань - о 10.30 год.

За умови несприятливої погоди турнір буде проводитися у спортивному залі Хмільницької ДЮСШ.

Відділ молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу