• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Освітяни Хмільницької громади готуються до атестації

eye

395

23.10.2021 09:56

RSS

22 жовтня 2021 року в управлінні освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради відбулося засідання атестаційної комісії.

Освітяни міської громади, які увійшли до складу атестаційної комісії, на чолі з керівником профільного Управління Віталієм Оліхом обговорили організаційні деталі атестаційного процесу відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників.

Атестаційна комісія визначила графік своєї роботи та узгодила формат вивчення педагогічної діяльності осіб, які атестуються, шляхом відвідування навчальних занять, заходів та ознайомлення з навчальною документацією в освітніх закладах.

Враховуючи епідеміологічну ситуацію у нашій громаді та з метою дотримання карантинних обмежень, комісія ухвалила рішення про висвітлення у міжатестаційний період діяльності керівних та педагогічних кадрів, які атестуються у 2021-2022 навчальному році, через проведення семінарів, майстер-класів, творчих звітів, конференцій та інших заходів як офлайн, так і онлайн.

Голова атестаційної комісії, начальник управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради Віталій Оліх повідомив, що цьогоріч проходять атестацію 45 педагогічних працівників та 11 керівників закладів освіти і побажав усім натхнення й цілеспрямованості в оцінюванні їхніх професійних компетентностей.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

За інформацією КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

 

Назад до розділу