• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Парк Хмільника – «магніт» для всіх охочих відпочити

eye

477

23.10.2021 11:49

RSS

Міський голова Микола Юрчишин докладає значних управлінських зусиль і стратегічного бачення, аби ще більш покращити міський парк, щоб жителі й гості нашої громади мали комфортний простір для відпочинку на природі.

Погодьтеся, за літо наш парк приємно змінився?!

Його простір став більш сучасним. Його локації доповнилися новими й привабливими елементами відпочинку та спортивної активності для поліпшення здорового способу життя громади.

Це – новий спортивний комплекс, що включає волейбольний майданчик зі штучним покриттям, work-out майданчик та гімнастичний комплекс із турніками/гімнастичними брусами, «шведською стінкою». Тут вже активно тренуються й проводять оздоровче дозвілля діти та дорослі.

Також у парку обладнані нові відпочинкові локації. Вздовж алей висаджено квіти та декоративні зелені насадження.

Проведено капітальний ремонт частини дороги, що сполучає паркові зони відпочинку.

Побільшало й пернатих мешканців міні-зоопарку. Нещодавно до шатрового помешкання завезли 16 нових видів фазанів із фермерського господарства «Фазанко». На днях в парку ще має заселитися пара чорних лебедів.

Дбайливо бережімо цей куточок природи, щоб тут всім було добре відпочивати.

*** Якщо Ви маєте пропозиції чи бачення щодо покращення інфраструктури парку в подальшому, просимо повідомляти на сторінку міської ради у Фейсбук https://www.facebook.com/HmilnykMRada

Ініціативи міського голови – для громади!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу