• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільничанин Павло Собчак відзначив 80 років

eye

270

23.10.2021 08:05

RSS

Хмільницький міський голова Микола Юрчишин разом зі своїм братом, народним депутатом України Петром Юрчишиним засвідчують щиру повагу жителям громади та високо цінують багаторічну і відповідальну працю своїх земляків у різних галузях професійного розвитку.

Жовтень місяць – щедрий на іменинників у Хмільницькій громаді. Цієї осінньої пори свій 80-тий день народження відзначив хмільничанин Собчак Павло Афанасійович – авторитетний керівник місцевих підприємств та управлінець, ветеран праці.

Собчак Павло Панасович народився 23 жовтня 1941 р.н. Упродовж 1973 - 1980 рр. очолював Бавовняну прядильно-ткацьку фабрику (м.Хмільник). З 1980 по 1995 рр. – директор заводу «Хмільниксільмаш». З 1994 по 1995 рр. – голова правління ВАТ «Хмільниксільмаш».

1995 по 1997 рр. – регіональний ділер Подільського регіону Української національної кампанії "Укрсільгоспмаш" у Вінницькій, Тернопільській і Хмельницькій областях.

1997 – 2002 рр. – голова правління ВАТ «Бавовняна прядильно-ткацька фабрика» (м.Хмільник).

Має 4 авторські свідоцтва. Нагороджений орденом Трудового Червоного Прапора, медаллю «Ветеран праці», почесними грамотами та відомчими відзнаками.

З 2001 року перебуває на заслуженому відпочинку.

Зі славним життєвим ужинком, що настав у долі ювіляра, Павла Афанасійовича за домашньою адресою привітали:

  • від імені та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина – начальник організаційного відділу Хмільницької міської ради Оксана Тендерис,
  • від мені та за дорученням народного депутата Петра Юрчишина іменинника поздоровив помічник-консультант парламентаря Андрій Барабан.

Від братів Юрчишиних гості подякували своєму земляку за багаторічну працю для добробуту Хмільницького району та побажали на довгі роки наснаги й добробуту в колі рідних, друзів, близьких.

Ювіляра вшанували пам’ятною вітальною листівкою та вручили квіти.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу