• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Хмільнику відкрили нові об’єкти та змагалися за «Кубок мера»

eye

634

25.10.2021 15:54

RSS

Приємно порадіти спільним досягненням влади, бізнесу і громади, в результаті яких у місті Хмільник появилися омріяні спортивні об’єкти, що будуть корисними всім шанувальникам фізичної активності та мотивуватимуть нашу громаду до здорового способу життя.

У неділю, 24 жовтня 2021 року, в міському парку культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка у Хмільнику відбулося урочисте відкриття волейбольного майданчика зі штучним покриттям та майданчика з ворткауту.

Волейбольний майданчик побудований за Програмою розвитку фізичної культури і спорту у Хмільницькій міській територіальній громаді на 2021 рік. На його спорудження з міського бюджету спрямовано 574 тис. грн,, решта – доброчинна допомога міського голови Миколи Юрчишина, приватного підприємця Леоніда Савчука, а також місцевої спортивної громадськості.

Майданчик з ворткауту побудований в межах Бюджету громадських ініціатив (Бюджет участі-2021), автор проєкту - Михайло Сидоренко.

На спорудження майданчика з міського бюджету спрямовано 200 тис. грн., решта – доброчинна допомога міського голови Миколи Юрчишина.

На святковий захід завітали почесні гості:

Сергій Татусяк - керівник громадської організації Вінницька територіальна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос»;

Марія Глухих – Заслужена тренерка України з волейболу;

Леонід Савчук – приватний підприємець, меценат,

- волейбольні команди з Хмільника та Хмельницької області,

- учасники СК «Січ» разом із тренером Михайлом Сидоренком,

- жителі міста та громади.

Від імені та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина до учасників заходу звернувся Сергій Редчик.

Сергій Борисович вручив подяки міського голови представникам громади та бізнесу, які активно долучилися до реалізації спортивних об’єктів.

Вітаючи хмільничан за цієї святкової нагоди, почесні гості висловили радість за нашу громаду, за те, що ініціативи міського голови підтримують жителі й вони успішно реалізуються для людей та побажали ще кращих досягнень й перспектив.

Показовим на цьому святі став виступ вихованців спортклубу «Січ», який активно споглядали та підтримували вболівальники.

По завершенню офіційного відкриття у спортивному залі Хмільницької дитячо-юнацької спортивної школи відбувся відкритий турнір Хмільницької міської територіальної громади з волейболу серед чоловічих команд «Кубок міського голови - 2021»

За підсумками ігор визначені кращі гравці у номінаціях:

«Кращий гравець» - Білан Євгеній м. Хмільник,

«Кращий нападник» - Касапчук Роман с.Голосків Хмельницька обл.,

«Кращий захисник» - Пірожков Ігор с.Голосків Хмельницька обл.

Переможцем турніру стала волейбольна команда із с. Голосків Хмельницької обл.

2-е місце посіла волейбольна команда м. Хмільника,

3-є місце волейбольна команда смт. Летичева.

Команда-переможець турніру була нагороджена кубком від міського голови, гравці в номінаціях - статуетками та грамотами, а призери змагань - грамотами виконавчого комітету міської ради.

Відділ молоді та спорту Управління освіти, молоді та спору Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу