• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Фіналізуємо проєкт Стратегії Хмільницької громади

eye

757

RSS

Під керівництвом міського голови Миколи Юрчишина у Хмільницькій міській територіальній громаді продовжується активна робота над процесом формування проєкту Стратегії розвитку Хмільницької міської територіальної громади до 2027 року.

Сьогодні, 28 жовтня 2021 року, під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія Редчика в конференц-залі відбулось засідання Робочої групи з розробки стратегічного документу громади.

На засіданні обговорили картки технічних завдань на проєкти розвитку в рамках сформованих Операційних цілей та Завдань для реалізації Стратегії.

Учасники зібрання заслухали інформацію начальника управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради Юрія Підвальнюка та надали власні пропозиції до ключових напрямів реалізації Стратегії.

Картки технічних завдань містять проєктні ідеї, які надалі будуть включені до Плану реалізації стратегічного документу громади. Їх реалізацію будуть здійснювати структурні підрозділи міської ради.

Відділ прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

 

 

Назад до розділу