• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Складаємо бюджет громади

eye

331

01.11.2021 09:30

RSS

У Хмільницькій міській територіальній громаді фінансисти працюють над підготовкою нового кошторису на 2022 рік – складають міський бюджет.  

За розпорядженням міського голови Миколи Юрчишина у міській раді працює робоча група у складі фахівців фінуправління, керівників та бухгалтерів головних розпорядників бюджетних коштів, депутатів міської ради та громадськості.

28 жовтня 2021 року   відбулося  чергове засідання  робочої  групи з підготовки проєкту бюджету Хмільницької міської територіальної громади на 2022 рік.

Начальник фінансового управління Хмільницької міської ради Тетяна Тищенко поінформувала про основні підходи до формування бюджету  на 2022 рік.

Під час засідання робоча група опрацювала:

- проєкт Закону України  «Про Державний бюджет України на 2022 рік» (№ 6000  від 15.09.2021);

- обсяги міжбюджетних трансфертів з державного бюджету  передбачені Хмільницькій міській територіальній громаді на 2022 рік;

- дохідну частину бюджету Хмільницької міської територіальної громади на 2022 рік та здійснила порівняльний аналіз планового обсягу доходів  2022 року та за 9 місяців 2021 року.

Вже згодом за планом робоча група має опрацювати видаткову частину бюджету. Після цього міський голова проведе узгоджувальні наради з головними розпорядниками бюджетних коштів.

Далі проєкт бюджету буде оприлюднений на сайті міської ради та перед затвердженням на сесії пройде обговорення у профільних депутатських комісіях.   

Фінансове управління Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу