• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

10 листопада громадські слухання не відбудуться

eye

406

02.11.2021 09:18

RSS

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради інформує:

громадські слухання з обговорення проєкту рішення «Про затвердження нормативних документів з питань оренди комунального майна», які планувалося провести 10 листопада 2021 року, не відбудуться у зв’язку з забороною проведення масових заходів у межах «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки у Вінницькій області.

Хмільницька міська рада вважає думку жителів громади важливою під час ухвалення нормативно-правових актів місцевого значення.

З огляду на це, пропонуємо громадянам долучитися до обговорення проєкту рішення «Про затвердження нормативних документів з питань оренди комунального майна» у такий спосіб:

  • через платформу електронної демократії Е-DEM «Електронні консультації з громадськістю»https://consult.e-dem.ua/consultations/319
  • надавати свої пропозиції та зауваження за тел.: 2-02-78 (Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради) та/або надсилати на електронну адресу Хмільницької міської ради rada@ekhmilnyk.gov.ua із поміткою «ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ОРЕНДИ МАЙНА».

Пропозиції та зауваження приймаються по 12 листопада 2021 року включно за адресою: 22000, м. Хмільник вул. Столярчука,10.

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу