• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова привітав хмільничан із професійним святом

eye

323

05.11.2021 13:51

RSS

Вчора залізничники відзначали своє професійне свято. Вже цими вихідними – святкуватимуть соціальні працівники.

Ці дві професії, на перший погляд, ніби й не схожі. Але ж – їх таки поєднує глибока повага до людей, вміння чуйним серцем споглядати на диво-світ, не бути байдужим, бути активним, відкритим до потреб громади.

Сьогодні, 5 листопада 2021 року, міський голова Микола Юрчишин мав нагоду привітати двох жителів громади з нагоди їхніх професійних свят та вручити почесні грамоти обласного рівня:

  • ГОЛОВЧЕНКУ Анатолію Петровичу – лісорубу Жмеринської дистанції лісозахисних насаджень станції «Хмільник» - з нагоди Дня залізничника;

  • ПЕРЧУК Людмилі Павлівні – заступнику начальника управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради з соціальних питань - з нагоди Дня соціального працівника.

Очільник громади сердечно привітав земляків за цієї доброї нагоди, а в їхній особі – переказав вітання і подяку всім чуйним та доброзичливим людям нашої громади, які добре, з натхненням та вірою в результат виконують свою, обрану ними роботу.

«Хай у справах Ваших – буде мудрість, у діях – відповідальність, а на серці – привітно, що виконуєте свою роботу добре і для людей», - сказав міський голова, вітаючи хмільничан.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу