• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 22-ій сесії Хмільницької міської ради

eye

297

08.11.2021 09:03

RSS

5 листопада під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 22 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 25 депутатів міської ради, які розглянули 12 питань.

Депутати затвердили зміни до Комплексної програми покращення умов медичного обслуговування жителів Хмільницької міської територіальної громади та відповідний Порядок використання коштів міського бюджету, спрямованих на покращення матеріально - технічної бази закладів охорони здоров’я та відшкодування витрат, пов’язаних з наданням послуги безоплатного/пільгового зубопротезування пільгової категорії громадян Хмільницької територіальної громади.

Внесено зміни до програм комунальної сфери, а саме Програми забезпечення населення Хмільницької міської територіальної громади якісною питною водою на 2021-2023 рр., Програми утримання дорожнього господарства на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки, Програми управління комунальною власністю Хмільницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки та Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою територій населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади на 2022-2026 роки.

Погоджено внесення змін та доповнень до Програми розвитку освіти Хмільницької міської територіальної громади на 2019-2021 роки, Міської програми розвитку культури та духовного відродження Хмільницької міської територіальної громади на 2019-2021 роки та Порядки використання коштів цієї програми.

Депутатський корпус підтримав проєкти рішень, що стосувались фінансової складової, а саме: внесення змін до міського бюджету на поточний рік, затвердження договору про міжбюджетні трансферти між місцевими бюджетами щодо реконструкції відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги по вул. Монастирська, 71 в м. Хмільник.

Міські обранці затвердили зміни в структурі та штатному розписі управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу