• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

З професійним святом привітали працівників культури

eye

298

11.11.2021 16:03

RSS

Науку може всякий вивчити - один з великою,

інший з меншою працею.

Але від мистецтва отримує кожен стільки,

скільки він сам в змозі дати.

Шопенгауер

В клубах, бібліотеках, музеях, на вуличних святах - працівники культури невпинно і щодня несуть "службу" по збереженню і розвитку національної культури України. Як кажуть, кожен народ існує доти, доки живе його культура…

Сьогодні, 11 листопада 2021 року, за дорученням міського голови Миколи Юрчишина, начальник відділу культури і туризму Хмільницької міської ради Юлія Цупринюк та в.о. директора Комунального закладу «Будинок культури» Хмільницької міської ради Олександр Донченко відзначили Подяками міського голови працівників закладів культури громади з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Керівники культури привітали працівників закладів культури та бібліотек із професійним святом та подякували усім за самовіддану працю, безперервний творчий пошук, відповідальне ставлення до своєї високої культурної місії.

Також Микола Васильович не оминув увагою і найактивніших юних учасників народної творчості Хмільницької міської територіальної громади. Для них міський очільник передав солодкі подарунки в знак щирої вдячності за майстерність та вагомий внесок у збереження культури у селі.

Відділ культури і туризму Хмільницької міської ради

Назад до розділу