• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На засіданні комісії з ТЕБ та НС

eye

742

12.11.2021 15:33

RSS

12 листопада 2021 року відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Комісія вирішувала питання щодо відкриття закладів освіти Хмільницької громади.

Враховуючи епідситуацію у громаді станом на 12 листопада 2021 року та для запобігання поширенню коронавірусної хвороби серед учасників освітнього процесу:

  • учні 1-4 класів Хмільницької громади з 15 листопада відновлять очну форму навчання;
  • рекомендовано продовжити дистанційну форму навчального процесу в закладах загальної середньої освіти для учнів 5-11 класів по 19.11.2021 року включно.
  • у звичному режимі запрацюють Хмільницька дитячо-юнацька спортивна школа, Центр дитячої та юнацької творчості та КПНЗ «Хмільницька школа мистецтв» за мови дотримання вимог адаптивного карантину.

Окремим пунктом свого рішення Комісія доручила Хмільницькому РВП ГУНП у Вінницькій області спільно з Хмільницьким районним управлінням ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області посилити заходи контролю за дотриманням санітарного законодавства, протиепідемічних заходів під час карантину у громадському транспорті, закладах торгівлі та громадського харчування, агропродовольчих ринках, розважальних закладах.

В своєму рішенні Комісія ще раз наголосила керівникам підприємств, установ, організацій, суб’єктам господарювання усіх форм власності на необхідності забезпечення суворого контролю за дотриманням вимог постанов Кабінету Міністрів України, постанов Головного державного санітарного лікаря України, якими встановлено обмежувальні протиепідемічні заходи в умовах адаптивного карантину.

Відділ цивільного захисту, оборонної роботи та взаємозв’язків з правоохоронними органами міської ради

Назад до розділу