• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова привітав учасницю фольклорного колективу

eye

321

16.11.2021 13:41

RSS

Її душа життєдайно співає, а серце промовляє великою любов’ю українки, яка дбайливо береже неоціненний спадок національної культури, духовності й народного мистецтва.

Ці слова характеризують Катерину Пилипівну Кушнір – мешканку нашої чудової громади, найстаршу учасницю народного аматорського фольклорного колективу філії сільський клуб села Сербанівка Комунального закладу «Будинок культури» Хмільницької міської ради.

Сьогодні, 16 листопада 2021 року, міський голова Микола Юрчишин мав приємність зустріти Катерину Пилипівну у міській раді, поспілкуватися з нею та привітати її зі святом, яке нещодавно відзначили працівники культури.

Очільник громади сердечно подякував жительці громади за те, що і в свята та в будні вона шанує пісню, дбайливо береже життєдайні паростки патріотизму й добра, на яких міцно тримається український славний родовід.

Міський голова вручив землячці Почесну грамоту Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради та квіти з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Катерина Пилипівна була приємно зворушена теплими словами уваги й привітності та у відповідь подякувала міському голові за вшанування її багаторічної й доброчесної участі в народному аматорському фольклорному колективі.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу