• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Вільні творити майбутнє

eye

237

19.11.2021 15:34

RSS

Ідея, гідність, свобода … На таких цінностях одвіку тримається світ, що сповідує ідеали доброчесності та поваги до людини і громадянина. Із ними міцніє народ, кріпне нація й держава.

Українці віками прагнули волі, століттями боролися за право бути господарями на своїй, Богом даній, землі, вільно говорити голосом свого, нескореного народу.

Шановна громадо!

21 листопада – День Гідності та Свободи.

Цей день воскрешає в нашій пам’яті незабутні й доленосні події Помаранчевої революції 2004 року і Революції Гідності 2013 року.

Українці свідомо об’єдналися для відстоювання цінностей вільного, демократичного громадянського суспільства, стали на захист прав і свобод людини, національних інтересів держави та її європейського вибору.

День Гідності та Свободи – це про вільних людей, для яких ідея, честь і гідність – не пусті слова. Для них – Україна понад усе!

Пам’ятаймо їх, хоробрих майданівців, воїнів світла… Вони поклали свою душу й тіло на вівтар нашої свободи, щоб ми були людьми, були патріотами своєї землі.

І сьогодні наш обов’язок – відродження своєї країни, зміцнення її патріотизмом й обороноздатністю, гідне вшанування громадян, які відстоюють національні інтереси та суспільні цінності.

Нехай буде мирне небо над Україною, а в серці нашім не згасає віра у щасливе майбутнє України – єдиної, вільної, незалежної.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою -

Міський голова                                       Микола ЮРЧИШИН

Назад до розділу