• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Дитячому будинку сімейного типу родини Єфімових – 15 років

eye

276

22.11.2021 15:22

RSS

19 листопада 2021 року директор Хмільницького міського центру соціальних служб Тетяна Войтенко та начальник служби у справах дітей міської ради Юрій Тишкевич за дорученням міського голови Миколи Юрчишина привітали родину батьків-вихователів Єфімова Сергія Вікторовича та Єфімової Світлани Володимирівни з нагоди 15-річчя створення та функціонування дитячого будинку сімейного типу.

Від імені міського голови посадовці висловили батькам-вихователям вдячність за любов і турботу про дітей, які потребували допомоги, розуміння та підтримки від дорослих. Відзначили важливість їхнього внеску у розвиток сімейних форм виховання у Хмільницькій міській територіальній громаді та побажали наснаги й довголіття, а також поваги від своїх вихованців.

Історію створення дитячого будинку сімейного типу Сергій Вікторович та Світлана Володимирівна розпочали ще у 2006 році. На базі їхньої родини був створений дитячий будинок сімейного типу. За час функціонування ДБСТ у родині виховувалося 18 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Завдяки наполегливій праці, безмежному терпінню та беззаперечній любові до дітей, які залишилися без піклування біологічних батьків, батьки-вихователі надали можливість відчути справжню батьківську підтримку та тепло родинного затишку усім дітям.

Зараз у дитячому будинку сімейного типу родини Єфімових виховується 8 дітей, позбавлених батьківського піклування.

Хмільницький міський центру соціальних служб

 

Назад до розділу