• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Праця господарів – завжди в пошані

eye

537

24.11.2021 16:37

RSS

У праці на Землі людина стверджується як господар свого життя, своєї долі. І недарма світ пригортає добром, вдячністю й достатком Людину праці за її невпинні старання, вміння й бажання дбайливо господарювати на рідній землі, у своїй громаді.

23 листопада міський голова Микола Юрчишин мав нагоду привітати керівника сімейного фермерського господарства «БЕРКУТ» Цюрпіту Андрія Степановича з нагоди Дня працівників сільського господарства України.

Міський голова вручив фермеру-господарнику Почесну грамоту Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва та вагомі трудові досягнення.

«Ви маєте справу, за яку вболіваєте всім серцем. Вона – непроста, бо завжди потребує зусиль, наснаги, віддачі, наполегливості. Нехай Ваша праця на рідній землі буде в пошані та з урожаєм. А буде врожай, буде добробут у нашій чудовій громаді!», - сказав міський голова, вітаючи жителя громади.

Андрій Степанович має вищу агрономічну освіту і понад 21 рік управляє фермерським господарством у селі Кушелівка Хмільницької громади. Разом із сином займається вирощуванням пшениці, ячменю, кукурудзи, а також розведенням тваринництва. Завжди допомагає односельчанам у вирішенні складних соціальних питань, долучається до всенародної справи підтримки учасників АТО/ООС, а також є небайдужим до вирішення питань соціально-економічного розвитку міської громади.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу