• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Хмільницькій громаді пройшло штабне тренування

eye

325

25.11.2021 14:38

RSS

Сучасний світ стрімко змінюється і загострює традиційні та породжує нові загрози й виклики національній безпеці України.

На тлі посилення економічних, соціальних та воєнних загроз, зростання нестабільності у світі актуальними є питання ефективності заходів, які вживаються органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування для посилення територіальної безпеки.

24 листопада 2021 року у Хмільницькій міській громаді згідно з планом, затвердженим міським головою, проведено штабне тренування з органами управління міської ланки обласної територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

Тренування охоплювало тему: «Дії органів управління міської ланки обласної територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту при переведенні з режиму функціонування в мирний час на режим функціонування в особливий період».

Відпрацьовано навчальні заходи для підвищення готовності, вдосконалення практики та навичок органів управління міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту щодо організації і виконання завдань за призначенням в особливий період.

По завершенню тренування підведено підсумки та враховано організаційні складові процесу штабного заходу.

Відділ цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу