• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Будемо співпрацювати зі шведсько-українським проєктом

eye

251

26.11.2021 16:00

RSS

Шведсько-Український проєкт «Підтримка децентралізації в Україні» відібрав Хмільницьку громаду, єдину у Вінницькій області, як пілотну, для спільної й узгодженої реалізації заходів для формування ефективної шкільної мережі, підвищення доступності та якості надання освітніх послуг у громаді.

Сьогодні, 26 листопада 2021 року, міський голова Микола Юрчишин провів зустріч із керівником компоненту підтримки освіти на регіональному рівні Шведсько-українського проєкту "Підтримка децентралізації в Україні" паном Олегом Фасолею.

Від імені Хмільницької міської територіальної громади міський голова підписав Меморандум про співробітництво із Шведсько-Українським проєктом «Підтримка децентралізації в Україні», який має фахову експертну команду та допоможе громаді зреалізувати актуальні завдання в галузі освіти.

У межах проєкту Хмільницька громада отримає консультативно-методичну допомогу щодо формування ефективної шкільної мережі громади для забезпечення рівного доступу усіх здобувачів освіти до якісних освітніх послуг.

Підсумковим компонентом співпраці проєкту стане План дій щодо формування ефективної шкільної мережі, в тому числі мережі закладів освіти, які забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти, який буде розроблено, узгоджено та ухвалено міською радою.

Для довідки:

Шведсько-Український проєкт «Підтримка децентралізації в Україні» фінансується Урядом Королівства Швеція та впроваджується Шведською асоціацією місцевих влад та регіонів (SALAR). Проєкт працює в Україні з 2015 року та, маючи фахову експертну команду, зреалізував цілий ряд завдань для зміцнення місцевого самоврядування, покращення доступності та якості послуг, що надаються безпосередньо в територіальних громадах.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради


 

Назад до розділу