• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 23-й сесії міської ради 8 скликання

eye

364

29.11.2021 09:43

RSS

26 листопада під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 23 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 25 депутатів міської ради, які розглянули 12 нагальних питань. Половина винесених на позачергову сесію питань стосувалася медичної сфери.

Проєкт рішення «Про погодження штатного розпису КНП «Хмільницький ЦПМСД» був знятий з порядку денного після його розгляду на постійних комісіях з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, підприємництва, торгівлі та послуг, інвестиційної та регуляторної політики та з питань охорони здоров'я, освіти, культури, молодіжної політики та спорту.

Депутати підтримали внесення змін до програми покращення умов медичного обслуговування жителів громади та до порядку використання коштів місцевого бюджету цієї програми.

Внесено зміни та погоджено штатний розпис Комунального підприємства «Центральна Хмільницька аптека №265».

Місцеві обранці внесли зміни до фінансового плану КНП «Хмільницький ЦПМСД», Комунального некомерційного підприємства «Хмільницька стоматологічна поліклініка», Комунального некомерційного підприємства «Хмільницька центральна лікарня» Хмільницької міської ради на поточний рік.

Затверджено зміни до Програми сприяння розвитку місцевого самоврядування та партнерських відносин у Хмільницькій міській територіальній громаді, які передбачають збільшення фінансування для більш широкого інформування жителів міської громади про діяльність міської ради та її виконавчих органів.

Погоджено та внесено зміни до штатного розпису Комунального закладу «Кожухівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів».

Затверджено Положення про преміювання обдарованої учнівської молоді Хмільницької громади у новій редакції, яким передбачено преміювання випускників 11-х класів, які набрали від 190 балів і вище по усіх предметах.

Депутати затвердили моніторинговий звіт з виконання заходів Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату міста Хмільника до 2030 року станом на 31.10.2021 року.

Депутатський корпус вніс зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади на поточний рік.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу