• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Перевірено умови проживання та виховання дітей

eye

301

29.11.2021 08:57

RSS

24 та 25 листопада 2021 року працівники служби у справах дітей Хмільницької міської ради та Хмільницького міського центру соціальних служб здійснили виїзди у населені пункти територіальної громади.

Під час поїздок перевірено умови проживання та виховання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та надання соціальних послуг батькам цих дітей, спрямованих на подолання складних життєвих обставин.

Виїздами охоплено 8 населених пунктів. Відвідали 12 сімей, в яких виховується 31 дитина, які перебувають у складних життєвих обставинах або мають найвищий ризик потрапити у них.

Під час відвідувань сімей, працівники центру та служби особливу увагу приділили створенню батьками/законними представниками належних умов для проживання дітей, зокрема, наявність у дітей необхідного одягу, взуття відповідно до віку та сезону, наявність продуктів харчування, наявність твердого палива, необхідного для обігріву житла, залучення дітей до навчального процесу під час онлайн навчання.

З батьками дітей проведено роз’яснювальні бесіди щодо дотримання норм протипожежної безпеки під час опалювального сезону та користування пічним опаленням. Також попереджено про відповідальність в разі вчинення насильства над дітьми, ухилення від виконання своїх батьківських обов’язків.

Хмільницький міський центр соціальних служб

Служба у справах дітей міської ради

Назад до розділу