• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Об’єднуємося, щоб разом розвивати громаду

eye

277

03.12.2021 10:16

RSS

1 грудня 2021 року міський голова Микола Юрчишин провів зустріч із Михайлом Сімашкевичем, екс-головою міста Кам’янець-Подільський (2010-2020рр.), а нині очільником Кам’янець-Подільської районної ради Кам’янець-Подільського району, до складу якого входять 15 територіальних громад.

Під час розмови Михайло Євстафійович повідомив, що зацікавився стратегічним баченням Миколи Юрчишина про розвиток аграрного сектору економіки громади, особливо щодо стимулювання і підтримки об’єднань жителів сільських населених пунктів у кооперативи та вирощування лікарських рослин, плодово-ягідних культур тощо.

Посадовець із Кам’янця-Подільського, за плечима якого вагомий та успішний досвід муніципального управління, а також керування проєктами з розвитку територій, загострив увагу на важливості об’єднуючої співпраці із Хмільницькою громадою з пріоритетних питань економічно-господарського напрямку, а також оздоровчо-туристичної сфер.

Міський голова підтримав таку пропозицію та висловив готовність від імені територіальної громади налагоджувати взаємне партнерство Хмільницької громади та громад Кам’янець-Подільського району в галузях розвитку сільського господарства, туризму, індустрії відпочинку і розваг, а також в інших пріоритетних сферах управління.

Очільники громад домовилися, що свої узгоджені наміри швидким часом фіналізують у Меморандум про співпрацю, який у планах підписати на початку наступного року.

Разом – до успішного розвитку громад!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу