• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

6 грудня – засідання виконавчого комітету Хмільницької міської ради

eye

318

03.12.2021 09:50

Анонси

6 грудня 2021 року о 10.00 год. у конференц-залі Хмільницької міської ради відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Хмільницької міської ради.

На засіданні виконкому міської ради будуть розглянуті такі питання:

Про надання одноразової матеріальної допомоги особам з інвалідністю І групи всіх категорій до новорічно-різдвяних свят (за виключенням осіб з інвалідністю 1 групи по зору)

Про затвердження подання щодо доцільності призначення опікуном Маркуша Сергія Івановича

Про затвердження подання щодо доцільності призначення опікуном Іщук Людмилу Володимирівну

Про порушення клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» Козлюк Оксані Василівні

Про приватизацію державного житлового фонду в м. Хмільнику

Про затвердження акту комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, що стосується Н.Н.П.

Про затвердження акту комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, що стосується Н.Н.П.

Про затвердження акту комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, що стосується Н.Н.П.

Про затвердження акту комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, що стосується ТОВ «ХТЮВЧ»

Про безоплатну передачу комунального майна з балансу КП «Хмільниккомунсервіс» на баланс КП «Аптека №265»

Про безоплатну передачу комунального майна з балансу КП «Хмільниккомунсервіс» на баланс Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Про безоплатну передачу комунального майна з балансу КП «Хмільниккомунсервіс» на баланс Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності Хмільницької міської ради

Про надання дозволу КП «Хмільникводоканал» на вибракування транспортного засобу

Про розгляд клопотань юридичних та фізичних осіб з питань видалення деревонасаджень у населених пунктах Хмільницької міської територіальної громади

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Хмільницької міської ради від 23.06.2021р. №330 «Про розгляд клопотань юридичних та фізичних осіб з питань видалення деревонасаджень у населених пунктах Хмільницької міської територіальної громади»

Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради від 23 червня 2021р. № 328 «Про затвердження на 2021 рік переліку робіт та розподіл коштів, передбачених в бюджеті на виконання п.1.2. заходів Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Хмільницької міської територіальної громади на 2019-2021 роки (зі змінами)»

Про підготовку та проведення приписки громадян України 2005 року народження до призовної дільниці Хмільницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Про погодження тарифу для відшкодування вартості проїзду пільгових категорій громадян на міському автобусному маршруті загального користування в звичайному режимі руху

Про зміну статусу квартири №1 в житловому будинку по вул.Пушкіна, №68 у м.Хмільнику

Про розгляд заяв гр.А. В. В.

Про розгляд питання щодо визначення громадянину Б.О.І. способів участі у вихованні та спілкуванні з дочкою

Про розгляд ухвали Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області від _____20___ року по справі № ________

Про розгляд заяви громадянки Р.Н.М. щодо оренди земельної ділянки

Про внесення змін до Порядку фінансування видатків бюджету Хмільницької міської територіальної громади, затвердженого рішенням виконавчого комітету Хмільницької міської ради від 25 березня 2021року № 182

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Хмільницької міської ради від 29 липня 2021 року №405 «Про затвердження переліку об»єктів та обладнання, які планується фінансувати за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» (зі змінами)

Про проект рішення Хмільницької міської ради «Про затвердження договорів про передачу коштів між місцевими бюджетами у 2022 році»

Про проект рішення міської ради «Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 24.12.2020 року №114 «Про бюджет Хмільницької міської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами)»

Про перелік питань що виносяться на розгляд чергової 24 сесії Хмільницької міської ради 8 скликання 10 грудня 2021 року

Загальний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу