• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Громадські слухання 20 грудня відбудуться за новими правилами

eye

373

06.12.2021 12:24

RSS

Хмільницька міська рада повідомляє про проведення 20 грудня 2021 року о 12.00 годині на території Хмільницької міської територіальної громади громадських слухань, які відбудуться за адресою: м.Хмільник, вул. Столярчука,10, адміністративне приміщення Хмільницької міської ради, 2-й поверх, зал засідань.

На  громадські слухання виноситься питання представлення проєкту рішення Хмільницької міської ради «Про бюджет Хмільницької міської територіальної громади на 2022 рік».

До участі у громадських слуханнях запрошуються депутати Хмільницької міської ради 8 скликання; старости старостинських округів Хмільницької міської громади; представники підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності; громадських об’єднань; органів самоорганізації населення; організацій співвласників багатоквартирних будинків, розташованих на відповідній території; посадові особи виконавчих органів Хмільницької міської ради, розпорядники та одержувачі бюджетних коштів, громадськість.

Пропозиції та зауваження до проєкту рішення приймаються письмово до 15 грудня 2021 року на електрону адресу rada@ekhmilnyk.gov.ua  та за адресою: 22000, м. Хмільник, вул. Столярчука,10.Додаткову інформацію з питання, що виноситься на обговорення, надаються за  телефоном 2-26-50 (фінансове управління Хмільницької міської ради); з організаційних питань за  телефоном 2-27-48 (організаційний відділ Хмільницької міської ради).

Примітка. Згідно Статуту Хмільницької міської територіальної громади, затвердженого рішенням 9 сесії Хмільницької міської ради 8 скликання від 26.03.2021 року №288, який набув законної сили 30 червня 2021 року після реєстрації у територіальному органі Міністерства юстиції України,

Змінено підхід щодо реєстрації учасників громадських слухань.

Виконавчий комітет Хмільницької міської ради

Назад до розділу