• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

План консультацій-2022 – пропозиції громади

eye

325

07.12.2021 11:12

Анонси

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради розробляє проєкт Орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2022 рік.

Орієнтовний план складається щороку та враховує основні завдання, визначені Програмою соціального і економічного розвитку Хмільницької міської територіальної громади, цільовими програмами, Планами регуляторної діяльності міської ради та виконавчого комітету, а також містить завдання Державної Програми економічного і соціального розвитку України та результати проведення попередніх консультацій з громадськістю.

Для налагодження діалогу виконавчих органів міської ради з громадськістю, залучення жителів громади до участі в управлінні місцевими справами та врахування громадської думки пропонуємо жителям Хмільницької міської територіальної громади до 15 грудня 2021 року подати пропозиції до Орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2022 рік.

Під час формулювання пропозицій просимо:

  • вказати найменування інституту громадянського суспільства або прізвище, ім’я та по батькові фізичної особи, контактні дані (телефон, електронна пошта);
  • зазначити суть та обґрунтування питання, вирішення якого потребує проведення консультацій з громадськістю;
  • зазначити орієнтовний період проведення консультації;
  • надати відповідні матеріали (у разі наявності).

Пропозиції пропонуємо надіслати на електронну скриньку rada@ekhmilnyk.gov.ua

У темі листа просимо зазначити «Консультації з громадськістю2022».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу