• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Санаторію «Радон» - 10 років! Вітаємо!

eye

299

07.12.2021 13:52

RSS

На мальовничому березі річки Південний Буг у курортному місті Хмільник розкинувся сучасний оздоровчий заклад європейського рівня - Санаторій «Радон» АПНВП «Візит».

Провідному курорту країни, який поєднав у собі широкий лікувальний профіль, укомплектований новітнім медичним обладнанням, та високий фаховий рівень персоналу оздоровниці, виповнюється 10-та річниця із дня заснування санаторно-курортного закладу.

Приємно сьогодні вітати з молодим ювілеєм заклад, який за досить короткий проміжок часу зміг перетворитися на процвітаючий центр реабілітації та оздоровлення, що дарує та зміцнює найбільшу цінність сьогодення - здоров’я людини.

Щиросердечно вітаю колектив санаторію «Радон»! Нехай ваше самовіддане служіння обраній справі, доброта, чуйність та щедрість душі винагороджуються вдячністю тисяч пацієнтів, яким ви додаєте віри і надії на здорове майбутнє.

Бажаю подальшого успіху, беззаперечного визнання та висловлюю слова вдячності за вагомий внесок у розвиток курортної галузі, що сприяє розвитку та процвітанню нашої громади!

З повагою               

Міський голова                                             Микола ЮРЧИШИН

Назад до розділу