• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова привітав із Днем місцевого самоврядування

eye

442

RSS

Тепла, щира й урочиста мить панувала сьогодні в міській раді. З нагоди Дня місцевого самоврядування посадовці громади приймали святкові віншування до свого професійного свята.

Першим до колективу звернувся міський голова Микола Юрчишин. Очільник громади щиро привітав колег зі словами вдячності за відповідальну і доброчесну працю та вручив подяки.

"Як дерево щораз міцніє своїм корінням, так і наша громада міцніє її жителями – працьовитими, мудрими, активними. Ми, посадовці, працюємо із людьми і для людей. Бажаю всім вам міцного здоров’я, достатку, родинного затишку, натхнення та успішних професійних звершень. Працюймо так, щоб і в місті, і в селі люди відчували, що про них дбають, їхні проблеми чують і вони вирішуються для добробуту громади", - побажав міський голова.

Начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ірина Тимошенко від імені колективу зачитала поетичне вітання до свята та подарувала квіткову композицію.

Посадовців громади привітав і народний депутат України Петро Юрчишин. Його помічник-консультант Андрій Барабан вручив працівникам органу місцевого самоврядування подяки від імені та за дорученням парламентаря.

Радісний музичний настрій самоврядцям громади подарували учасники народного аматорського хорового колективу української пісні «Зорецвіт» ім. В. Коцулима (керівник Павло Дубовий), народний аматорський чоловічий вокальний гурт Філії «Будинок культури с. Порик» та методистка Будинку культури Вікторія Стукан.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу