• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова відзначив подарунками юних учасників «Читацького кола»

eye

258

RSS

Про це повідомляють на сайті Комунального закладу «Бібліотека для дорослих» Хмільницької міської ради.

Якщо дитина відчуває заохочення – вона пізнає свою цінність.

Народна мудрість

Дійсно, якщо діти живуть в атмосфері творчості, розуміння – вони виявляють життєрадісність у своїх діях. Вони танцюють, грають, декламують вірші, даруючи дорослим хвилини позитивних емоцій і захоплення.

За активну участь в житті бібліотеки наймолодші учасники любительського об’єднання «Читацьке коло» отримали від міського голови Миколи Юрчишина солодкі подарунки, які стали для них приємним сюрпризом. Подарунки вручила в.о. директора КЗ "Бібліотека для дорослих" Хмільницької міської ради Олена Бугайова.

Щирі слова подяки Миколі Васильовичу за подаровані емоції, турботу і увагу. Скільки добрих почуттів породжує в дитячих серцях таке чисте, доброзичливе ставлення.

Для довідки:

Любительське об’єднання «Читацьке коло» є добровільним об’єднанням громадян, які прагнуть розширити свій світогляд, більше дізнатися про письменників, поетів, усну народну творчість, звичаї та обряди українців, забуту культурну спадщину свого народу; зустрітися з цікавими людьми, поспілкуватись, подискутувати, провести дозвілля. Організатором засновником об’єднання є бібліотека для дорослих.

Свою роботу здійснює на добровільних засадах, на основі ініціативи його членів.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

За інформацією КЗ «Бібліотека для дорослих» Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу