• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова привітав Марію Литвинюк із 98-річчям

eye

314

08.12.2021 09:10

RSS

Міський голова Микола Юрчишин засвідчує щиру повагу жителям Хмільницької громади - ветеранам війни і праці та високо цінує їхній особистий внесок у розвиток громади.

7 грудня відзначила своє 98-річчя хмільничанка, учасниця бойових дій Марія Яківна Литвинюк.

За цієї прекрасної нагоди від імені та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина Марію Яківну поздоровили заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик разом із начальницею управління праці та соціального захисту населення міської ради Іриною Тимошенко.

Іменинниця привітно зустріла гостей із доброзичливою посмішкою. Вона невтомно дякувала за таку увагу до неї, за турботу про її соціальний побут.

У розмові бабуся охоче повідала, що на її непросту долю випало чимало життєвих випробувань. У 17 років вона потрапила на роботу в німецький концтабір у роки Другої світової війни, згодом працювала доглядальницею коней у ветеринарному лазареті в Польщі, потім - у місцевому відділенні поштового зв’язку.

Іменинниця розповіла, що виховала двох дітей, має 2 онуків та правнука.

Каже, хоч сили з роками й не ті, що в молодості, але хазяйнує й чепурить своє помешкання, аби все тут було до ладу. От і в день свого народження теж приготувалася, як годиться, бо на свято завітають її рідні, добрі сусіди.

Шановна Маріє Яківно!

Уклінна вдячність Вам за добру працю й шана від нашої великої громади!

Хай Бог дає Вам сили й натхнення стрічати кожен новий день!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Фото: Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу