• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Учні міської школи №4 успішно захистили брендинговий проєкт

eye

297

RSS

Відбувся півфінал спільного партнерського проєкту Вінницького обласного центру зайнятості та Економічного факультету Донецького національного університету ім. В. Стуса "Мій перший брендинговий проект".

У рамках півфіналу учні 8-10 класів шкіл Хмільницького району ("Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №4" м.Хмільника, "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2" Козятинської міської ради, "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №3" м. Калинівка) презентували свої брендингові проєкти і здивували експертів командною роботою та творчим потенціалом.

Уже традиційно презентація та захист конкурсних робіт відбулися у онлайн-форматі, проте це не стало на заваді командам гідно представити свої проєкти, а запрошеним експертам та викладачам факультету - надати об'єктивну оцінку кожному із трьох представлених проєктів та визначити кращий.

 

Також викладачі Економічного факультету ДонНУ познайомили ближче старшокласників Хмільницької громади з діяльністю факультету, а з саме з його освітніми програмами, можливостями, перевагами та громадським життям.

За результатами презентацій у фінал переходить команда Комунального закладу "Загальноосвітня школа 1-111 ст. №4" м. Хмільника, яка отримала найвищі бали від експертів.

Вітаємо наших талановитих дітей з успіхом та бажаємо перемоги у фіналі!

Оксана Забігайло,провідний фахівець з профорієнтації

відділу надання соціальних послуг Хмільницького міськрайонної філії Вінницького ОЦЗ

 

Назад до розділу