• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Роман Головащенко вручив пояс чемпіона Хмільницькій громаді

eye

623

RSS

Сьогодні, на запрошення міського голови Миколи Юрчишина, по завершенню сесії до міської ради прибув засновник «Академії боксу» у Хмільнику Роман Головащенко.

Боксер-професіонал 8 грудня в Києві провів поєдинок і на першому раунді виборов пояс міжнародного чемпіона за версією Universal Boxing Organization. 

Роман подякував міському голові Миколі Юрчишину, народному депутату України Петру Юрчишину, депутатам  обласної Ради Руслану Терещуку та Олександру Кравчуку, заступнику міського голови Андрію Сташку та всій авторитетній команді натхненників боксу з числа посадовців, спортсменів, депутатів різних рівнів за значний внесок у  його переможний поєдинок.

«Цей поєдинок дався дуже великими потугами, великими трудами. Він планувався спочатку на 11 вересня в Вінниці, потім – у Хмільнику, у Німеччині, тому що карантинна обстановка не дозволяла… і врешті вирішили, що бій буде проходити в Києві. Я вдячний команді, що поїхала зі мною, що підтримувала мене, що вийшли зі мною в ринг. Я дійсно відчув підтримку, відчув атмосферу команди. Хочу подякувати людям, які підтримували мене під час підготовки. Це – мій товариш Михайло Петровський, Василь Калачик, підприємці Вадим Нечай і Петро Сорока. Дякую всім за підтримку», - сказав Р. Головащенко.  

Чемпіон подарував переможний пояс із боксерськими рукавичками міському голові  в рейтинг здобутків Хмільницької громади.

Микола Юрчишин подякував боксерові за переможний поєдинок.

Також міський голова висловив вдячність депутатам міської ради за  підтримку спортивних ініціатив, щоб діти мали можливість розвиватися, покращувати свою фізичну активність у спорті і, найголовніше, мали результат.

"Ми разом зробимо все можливе, щоб Хмільник був на першому місці в усіх рейтингах. Цей пояс – наша спільна перемога! Ми плануємо на День Святого Миколая відкрити «Академію боксу» у спортшколі та провести показові поєдинки. Це реальна радість, коли діти займаються тим, що дає результат! Майбутнє Хмільника - у сильних руках"підкреслив міський голова.

Депутати та посадовці міської ради на завершення зробили спільне фото із боксером-переможцем.

 

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради   

Назад до розділу