• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На черговій 24-й сесії Хмільницької міської ради

eye

343

13.12.2021 11:39

RSS

10 грудня під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася чергова 24 сесія міської ради 8 скликання, на розгляд якої було винесено 108 планових питань і 18 питань порядку денного «Різне». У роботі сесії взяв участь 31 депутат міської ради.

Одним з перших прийнятих рішень стала Угода про передачу субвенції на співфінансування придбання ноутбуків для педагогічних працівників закладів освіти.

Місцеві обранці підтримали внесення змін та доповнень до міських програм, зокрема: до програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою; забезпечення населення Хмільницької міської територіальної громади якісною питною водою; управління комунальною власністю територіальної громади; утримання дорожнього господарства; захисту населення і територій міської громади у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій; сприяння розвитку місцевого самоврядування та партнерських відносин у громаді; розвитку фізичної культури, спорту та молодіжної політики; розвитку культури та духовного відродження; розвитку освіти; розвитку культури та туризму громади.

Також були ухвалені рішення про зміни до Порядків використання коштів міського бюджету до низки програм.

Внесено зміни до попередньо прийнятих рішень, а саме: про затвердження актів приймання-передачі майна сільських рад; про реорганізацію Комунального некомерційного підприємства «Хмільницька стоматологічна поліклініка» Хмільницької міської ради шляхом приєднання до КНП «Хмільницька центральна лікарня» Хмільницької міської ради; про перелік об’єктів комунальної власності громади, що підлягають приватизації у 2021 році, та затверджено новий перелік об’єктів комунальної власності Хмільницької міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2022 році.

У ході пленарного засідання місцеві обранці ухвалили рішення про надання дозволу КП «Хмільникводоканал» на списання комунального майна та про списання безнадійної заборгованості ліквідованого банку «Україна».

Прийнято рішення про перейменування закладів освіти Хмільницької міської ради та затвердження їх статутів в новій редакції; про реорганізацію комунальних закладів культури Хмільницької міської ради та затвердження їх установчих документів; про безоплатну передачу майна бібліотек сіл: Журавне, Кожухів, Іванівці, Шевченка КЗ «Публічна бібліотека» Літинської селищної ради на баланс КЗ «Бібліотека для дорослих» Хмільницької міської ради.

Внесено зміни та доповнення до штатних розписів працівників виконавчих органів Хмільницької міської ради, закладів загальної середньої освіти, Кожухівського закладу дошкільної освіти «Сонечко», а також до штатного розпису працівників комунальних установ: КП «Хмільниккомунсервіс», КНП «Хмільницький ЦПМСД», КП «Центральна Хмільницька аптека №265».

Хмільницька міська рада стала членом Асоціації курортів України, створеної у вересні 2021 року, мета якої – сприяння розвитку місцевого самоврядування курортних міст України.

Затверджено Положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю міської ради та звіт про стан організації архівної справи у територіальній громаді.

Затверджено план діяльності Хмільницької міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік.

Окремим рішенням депутати одноголосно проголосували за присвоєння звання «Почесний громадянин міста Хмільника» Шевчук Мар’яні Сергіївні, чемпіонці 16-х Паралімпійських ігор «Токіо-2020», а також про занесення до Книги Пошани та пам’яті «Гордість Хмільника» прізвищ Подольського Леоніда Івановича, директора підприємства «Колгоспний ринок» Хмільницької райспоживспілки, та Гальчевського Василя Володимировича, багаторічного керівника міського відділу освіти та члена Національної спілки краєзнавців України (посмертно).

Депутатський корпус підтримав проєкти рішень, що стосувались фінансової складової: вніс зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади і затвердив звіт про виконання бюджету міської громади за 9 місяців 2021 року.

Понад 70 питань порядку денного стосувались врегулювання земельних відносин.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу