• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Рекордсменка світу подякувала міській раді за визнання

eye

482

16.12.2021 10:51

RSS

До міського голови Миколи Юрчишина прийшла на зустріч переможниця паралімпійських ігор у Токіо-2020 Мар’яна Шевчук.

Титулована спортсменка і рекордсменка світу з пауерліфтингу звернулася за допомогою в оздоровленні на базі санаторію Хмільника.   

Під час розмови Мар’яна Шевчук висловила вдячність міському голові та депутатському корпусові за підтримку її ініціатив та визнання спортивних досягнень.

"Цей рік для мене щасливий. Я досягла рекордних результатів у спорті, про які мріяла! Мені приємно, що мій рідний Хмільник, Ви, Миколо Васильовичу та депутати, підтримуєте мене. Я вдячна за фінансову допомогу, за присвоєння звання «Почесна громадянка Хмільника», за те, що моє прізвище внесли до Книги пошани «Гордість Хмільника». Скажу, що перемога не дається легко. Треба ще й як тренуватися, викладаючись сповна та абстрагуючись від усіх життєвих реалій. Я – не ідеальна, але скажу, що «зіркова» слава мене не зачепила. Вважаю, що успіх має перш за все триматися на «хвилі» людяності!" – каже Мар’яна Шевчук.

На завершення діалогу зі славетною землячкою міський голова побажав їй чудового оздоровлення у Хмільнику і достатнього доповнення вольових зусиль для майбутніх, неперевершених перемог.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу