• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Учні школи №4 успішно захистили брендинговий проект у фіналі

eye

725

16.12.2021 09:02

RSS

15 грудня 2021 року відбувся фінал Регіонального економічного конкурсу «Парк ідей-2021» - спільного партнерського проєкту Вінницького обласного центру зайнятості та Економічного факультету Донецького національного університету ім. В.Стуса.

У фіналі, в номінації «Мій перший брендинговий проект», учні старших класів шести шкіл Вінницької області презентували проєкти логотипів підприємств регіону та приємно здивували поважних експертів.

Хмільницький район представляли переможці півфіналу, талановиті учні 9-В класу Максим Рибак, Софія Козар, Ілона Мазур, Дарія Бевз, Богдан Кравчук та заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Терентьєва Комунального закладу «Загальноосвітня школа I-III ступенів №4 м. Хмільник».

Проєкт позиціонував бренд (логотип) «Хмільникмеблі» і отримав від підприємства прекрасний відгук:

«Структура роботи відповідає поставленій меті та завданню. Оформлення логотипу і опис є креативними та відповідають сучасним вимогам маркетингу. Проект має вагоме індивідуально-авторське трактування традиційної символіки та відображає актуальність сучасного меблевого виробництва. Цінність дослідження полягає в обґрунтуванні й розробленні проекту на основі новітніх принципів маркетингу.

Відчутна динамічна робоча атмосфера колективу виконавців проєкту, позитивне налаштування на якісний результат. Великим плюсом є зацікавленість у новому, відкритість навчанню необхідним навичкам для підвищення інтелектуального рівня. Це чудовий проєкт, який мотивує, та формує навики у професійній діяльності, є позитивним прикладом розвитку ідей та першим професійним досвідом для учнів.

Колектив учнів і керівник добре впоралися з роботою на регіональний економічний конкурс «Парк ідей - 2021» у Номінації «Мій перший брендинговий проект» логотип назви бренду «Хмільникмеблі». Утворений з початкових букв слів «Хмільник» та «меблі» ХМ, які накладені одна на одну та водночас утворюють символ нескінченності та вічності є креативним і влучно придуманим брендом марки «Хмільникмеблі». У подальшому, результати даної роботи можуть бути використані у маркетингу ТОВ «Хмільникмеблі». Дякуємо Вам за хорошу роботу!»

Дякуємо всім, хто долучився до співпраці та організації участі у проєкті!

Вітаємо наших талановитих дітей та їхнього педагога з перемогою!

Оксана Забігайло, провідний фахівець з профорієнтації

відділу надання соціальних послуг Хмільницького міськрайонної філії Вінницького ОЦЗ

 

Назад до розділу