• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Творчість – винагороджується! Відзначено учасників конкурсу "Повір у себе!"

eye

353

17.12.2021 12:06

RSS

16 грудня 2021 року Хмільницьким міським центром соціальних служб проведено заключний етап виставки - конкурсу творчих робіт дітей з інвалідністю «Повір у себе».

На конкурс «Повір у себе» цього року представлено роботи дев’яти учасників, виконаних у різних техніках: це і вироби з пластиліну, твори декоративно-прикладного мистецтва, шиті іграшки.

Творчі роботи дітей було оприлюднено на офіційному веб-сайті Хмільницької міської ради, на Facebook-сторінці Хмільницького міського центру соціальних служб та до 15 грудня можна було проголосувати за вподобані роботи конкурсанта/конкурсантки.

За результатами голосування найбільшу кількість голосів набрали роботи Середи Марії – 97 вподобань.

На другому місці роботи Іщука Єгора із кількістю вподобань 53, на третьому Бичок Назара із кількістю голосів 51.

Цюпенко Ангеліна отримала 45 вподобань, Семенюк Софія - 44 вподобання, Білан Настя – 41 вподобання, Король Ярослав – 40, Король Інна – 35 та Срутинський Назар – 32 вподобання.

Звісно, що в нашому конкурсі не було ні тих, які виграли, ні тих, які програли, оскільки кожна робота сповнена - по-своєму оригінальна і неповторна.

Кожна дитина вкладала часточку себе в роботу, тому всіх конкурсантів було відзначено подарунковими сертифікатами на придбання канцелярських товарів та приладдя для творчості.

Діти ще й отримали новорічні подарунками від народного депутата України Петра Юрчишина та міського голови Миколи Юрчишина.

Хмільницький міський центр соціальних служб

Назад до розділу