• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова прозвітував про рік роботи

eye

329

22.12.2021 14:35

RSS

Сьогодні, 22 грудня, на позачерговій 25-ій сесії Хмільницької міської ради міський голова Микола Юрчишин прозвітував про рік роботи.

Знайомлячи з підсумком щорічних справ у пріоритетних галузях розвитку громади, Микола Юрчишин зауважив, що для Хмільницької громади 2021 рік став роком змін, наполегливої праці, ухвалення непростих рішень у відповідь на серйозні виклики.

«Для мене робота у час активної фази завершення реформи децентралізації влади та зміни моделі адміністративно-територіального устрою в Україні теж стала викликом, навчанням, пошуком не лише відповідей, а й правильних запитань. Але, виходячи уже з власного досвіду, відповідально заявляю: керівнику громади доводиться приймати чимало непопулярних рішень, щоб у стратегічній перспективі у мешканців громади був шанс на економічний та соціальний добробут, - підкреслив міський голова.

Керманич громади подякував народному депутату України Петру Юрчишину, депутатам Хмільницької міської та Вінницької обласної ради, членам виконкому міської ради, старостам, посадовцям, усім небайдужим мешканцям громади, від яких він отримував підтримку, розуміння, пропозиції, ідеї, що сприяло загальному підсумку спільної роботи.

Повний текст звітної ДОПОВІДІ міського голови можна переглянути ТУТ.

Звіт міського голови Миколи Юрчишина міська рада взяла до відома.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

 

Назад до розділу