• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Старости громади навчалися використовувати google-сервіси

eye

319

23.12.2021 17:15

RSS

Сьогодні, 23 грудня 2021 року, за ініціативи відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради відбулося навчання для старост громади щодо використання Google-сервісів у своїй роботі.

Навчання провів експерт Хмільницької районної громадської організації «ПРАВО» Тарас Носальський.

Під час навчання старости ознайомилися з сервісами, отримали практичні поради щодо їх використання, а також мали можливість попрактикуватися в застосуванні цих сервісів.

Крім того, було презентовано портал старост Хмільницької громади, який створений у межах проєкту «Розвиток інструментів «civic tech» в Хмiльницькiй громаді». Портал вміщує документи та сервіси, які є помічними в роботі старости: законодавство, місцеві нормативно-правові акти, а також сервіси Мін’юсту, електронної демократії тощо.

Після цього старости отримали практичні рекомендації щодо роботи в соціальних мережах, зокрема вони стосувалися розпізнавання фейків та підготовки інформаційних матеріалів.

Варто зазначити, що в рамках реалізації проєкту «Розвиток інструментів «civic tech» в Хмiльницькiй громаді», для старост Хмільницької громади придбано планшети.

Проєкт «Розвиток інструментів «civic tech» в Хмiльницькiй громаді» виконувався громадською організацією «ПРАВО» в партнерстві з Хмільницькою міською радою, Центром аналізу місцевої політики та Хмільницьким бюро правової допомоги у межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Детальніше про проєкт читайте за посиланням https://cutt.ly/GjWxA5C

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу