• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Управління праці та соцзахисту проводить віддалений прийом громадян

eye

333

24.12.2021 11:17

RSS

З урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 р. № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, на підставі розпорядження міського голови від 23.12.2021 р. “Про призупинення прийому громадян в управлінні праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради” в управлінні праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради призупинено прийом громадян  з 24.12.2021р.  по 06.01.2022р. 

Управління проводить віддалений прийом громадян із застосуванням телефонних та електронних комунікацій і технологій.

Молоді батьки для призначення допомоги при народженні дитини можуть скористатися комплексною послугою «е-малятко» або подати заяву в електронному вигляді через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики (за наявності кваліфікованого електронного підпису).

Згідно чинного законодавства заява та необхідні документи для призначення різних видів допомог, субсидій, пільг  тощо подаються:

-поштою

- в електронній формі через Єдиний державний веб-портал електронних послуг ,,Портал Дія”
(далі – Портал Дія),

- офіційний веб-сайт Мінсоцполітики або інтегровані з ними інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, а також інформаційні системи Мінсоцполітики (з накладенням кваліфікованого електронного підпису) (у разі технічної можливості)

Спеціалісти управління здійснюють  прийом громадян виключно у телефонному режимі:

- з питань щодо отримання допомог, субсидії, компенсації +380-4338-2-33-72

- з питань щодо надання пільг, заповнення декларації, отримання допомоги до 5 травня, роботи управління +380-4338-2-21-30

- з питань внутрішньо переміщених осіб +380-4338-2-33-72

Управління продовжує співпрацювати з громадянами, підприємствами, установами, організаціями, через електронну пошту socprotect_hm@ukr.net

Просимо вибачення за незручності та сподіваємось на розуміння.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу