• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Олександр Кравчук - гендиректор Хмільницької лікарні

eye

1076

28.12.2021 11:53

RSS

23 грудня 2021 року міський голова Микола Юрчишин видав розпорядження про призначення Кравчука Олександра Миколайовича генеральним директором Комунального некомерційного підприємства «Хмільницька центральна лікарня» Хмільницької міської ради.

Олександр Миколайович навчався та закінчив Бердичівське медичне училище, Українську медичну стоматологічну академію м.Полтава за дипломом «Лікувальна справа», кваліфікація «Лікар», Вінницький інститут економіки Тернопільського національного економічного університету за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», кваліфікація «Магістр» з публічного управління та адміністрування.

Трудову діяльність розпочав у 1991 році фельдшером-анестезистом анестезіологічного відділення Бердичівської центральної міської лікарні Житомирської області.

У 1999-2010 рр. працював лікарем-хірургом Державного закладу «Відділкової лікарні станції Козятин Південно-Західної залізниці» та хірургом хірургічного відділення обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевского м. Житомир.

У 2010-2016 рр. – в.о. головного лікаря та головний лікар Державного закладу «Відділкової лікарні станції Козятин Південно-Західної залізниці».

У 2015-2016 рр. – головний лікар Козятинської лікарні відновного лікування, а з 2016 по квітень 2021 року – директор КП «Козятинська центральна районна лікарня» Козятинської районної ради.

З квітня 2021 року – начальник відділу з питань охорони здоров’я Хмільницької міської ради.

Має 12 науково-дослідницьких праць і статей.

Виконав навчальну та наукову програму аспіранта інституту фізіології ім. Богомольця НАН України, пройшов попередній захист та готується до публічного захисту дисертації.

Депутат Вінницької обласної Ради.

З 24 грудня 2021 року, за результатами конкурсного відбору, призначений на посаду генерального директора Комунального некомерційного підприємства «Хмільницька центральна лікарня» Хмільницької міської ради згідно з укладеним з ним контрактом терміном на 5 років.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу