• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Старостинські округи громади – з комунальною технікою

eye

558

28.12.2021 14:46

RSS

25 грудня, на відкритті новорічної ялинки у Хмільнику, відбулася ще одна приємна подія. Міський голова Микола Юрчишин вручив старостам старостинських округів територіальної громади сертифікати на отримання нової комунальної техніки.

У розпорядження населених пунктів громади закуплено  трактори МТЗ із причіпним та навісним обладнанням (фронтальні навантажувачі, відвали для чистки снігу з гідравлічним поворотом), а також роторні косарки.

Комунальна техніка придбана коштом державного бюджету за сприяння народного депутата України Петра Юрчишина. Це цільова субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Отримавши потрібне комунальне «спорядження», старости громади подякували народному депутатові України Петру Юрчишину та міському голові Миколі Юрчишину за сприяння у вирішенні комплексу комунальних питань громади, а також висловили сподівання, що завдяки такій техніці вони зможуть значно поліпшити благоустрій та санітарне утримання населених пунктів громади.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

 

 

Назад до розділу